lauantai 13. syyskuuta 2014

Eroahdistusta

Yleensä eroahdistuksesta puhutaan koirien yhteydessä, mutta viime aikaiset (stressaajan omat) tutkimukset osoittavat, että sitä esiintyy myös ihmisillä.

Viikonloppureissullaan stressaaja lähti juoksulenkille. Yksin, koska muu perhe oli hajaantuneena eri puolella Suomea ja koirat olivat keskenään kotona. Siispä bisnesnaisella oli seuranaan kolme ässää, sykemittari, SportTracker ja Spotify. Olihan siinä seuralaista yhdelle naiselle. Silti olo oli vähän haikea, kun eivät edes karvakuonot olleet juoksuseurana.

Puoli välissä lenkkiä ja kesken soittolistojen hittibiisiä kuuluu ikään kuin takavasemmalta amerikkalaisittain äännetty, vähän kimeä "how" tai savoksi hauu! Lennin haukotusääni! Stressaaja pyörähti siinä samassa ympäri etsimään koirakamuaan. Ei se ollutkaan Lenni siellä selän takana, se oli joku kiekaisu siinä hittibiisissä. Ja hitto vieköön, stressaaja meni lankaan peräti kaksi kertaa! Olipa vaan hölmistynyt olo, kun etsii Lenniä eikä ketään näy. Saattoihan se  näyttää vähän oudolta. Selkeä eroahdistuksen oire.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti