keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Tittelit esiin!


Jee, jee! Meilläpä on FinnSieger! Iiro Iipottaja Iivarinen on saanut vihdoinkin tittelin. Stressaajalta kesti noin kolme vuotta ennen kuin sai hakemuksen lähetettyä Suomen Kääpiösnautserikerhoon. Tänään kunniakirja tulla pätkähti postilaatikkoon.

Välihuomautus: Titteli oli myönnetty jo SKSK:n maaliskuun kokouksessa. Mutta mitä tapahtui? Grande katastrof!!!  Posti oli mennyt hukkaamaan Iippo Piipposen kunniakirjan ja stressaaja oli autuaan tietämätön tittelistä viiden kuukauden ajan! Järkyttävää, eikö totta?

FinnSieger -titteli myönnetään siis koiralle, joka on kolme kertaa saavuttanut luokkavoiton laatuarvostelulla erinomainen. Kaikki luokkavoitot on lisäksi saatava eri tuomareilta, jotka eivät olekaan mitä tahansa koirankopeloijia, vaan rotuun erityisesti perehtyneitä, Suomen Snautseri-Pinserikeskusjärjestö ry:n hallituksen hyväksymiä tuomareita.  Tämä vähän yksinkertaistettuna.
Lisätietoa löytyy Kääpiösnautserikerhon sivulta.
http://sksk.fi/finnsieger


1 kommentti:

  1. Finnsieger ei todellakaan ole mikään pilipalititteli. Itse arvostan sen korkeammalle kuin kansainvälisen muotovalion. Mutta erikoistuomarilistan voisivat kyllä päivittää sekä poistoilla että lisäyksillä. Iiro on tittelinsä ansainnut, toivottavasti sai itsekin mojovan ja maistuvan palkinnon.

    VastaaPoista