keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Tuotekehitystä

Mikä ei kuulu joukkoon?

Iiro on jo pitkään tarkkaillut perheen pyykinpesurutiineja ja löytänyt niistä paljon kehittämistä. Esimerkiksi Lennin ja Iiron petejä ei pestä viikoittain, mikä on tietenkin se räikein epäkohta. Iiro osallistuu pyykinpesuun mielellään ja on aina mukana täyttämässä pyykkikonetta. Lennikin osallistuu pyykkihommiin mielellään, mutta suunta on vain toinen. Lennin mielestä likaiset sukat kuuluu kuskata olohuoneen pöydän alle eikä pyykkikoriin. Valitettavasti sinne kulkeutuu myös alushousuja, mikä saattaa joskus aiheuttaa kiusallisia tilanteita.

Iirossa on myös insinöörin vikaa. Iiron mielestä pyykinpesuaineen pitäisi liueta veteen pikkuhiljaa reikien kautta. Tätä varten Iiro on kehittänyt erityisen pesupallon, reikäpesupallon. Pikkuriikkisistä rei'istä pikkuhiljaa vapautuva pesuaine liukenee tehokkaimmin veteen. Näin pesuaine pääsee tunkeutumaan syvälle kuitujen sekaan ja pesemään vaatteet säihkyvän puhtaiksi, tuoksuviksi ja raikkaiksi. Värit pysyvät kirkkaina ja pyykki ei ole vain puhdasta vaan suorastaan syväpuhdasta.

2 kommenttia:

  1. Taitaa olla periytyväistä tuo Lennin sukkien kuljettelu;) Meidän Mila on aivan samanlainen, tosin sille kelpaa vain sukat ja kengät. Onneksi ei ole vielä keksinyt alusvaatteita:D Niitten kanssa on tosi kiva riehua ja välillä tuntuvat olevan jopa omia leluja mukavampia.

    VastaaPoista
  2. Hihii, taitaa tosiaan periytyä! Sukat saa meilläkin kyytiä. Lenni on aika kelmi välillä, sillä se nappaa esim. lattialle pudonneen käsineen ja kipittää karkuun:D
    Sitten se pysähtyy ykskaks paikalleen ja odottaa, että se tullaan ottamaan siltä pois.

    VastaaPoista