keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Kasvutarina

Niin se vaan on, että aika kuluu ja lapset kasvaa ja vanhukset vanhenee. Keski-ikäiset vaan kuvittelevat pysyvänsä ikinuorina...

Perheen juniori, hujoppi ja koikkaloikkanen, on myös mennyt salaa kasvamaan jo rippi-irriäisikään. Pöh! Perheessä ei ole enää pientä poikaa vaan nyt jo 180-senttinen kopio perheenpäästä. Ja lisää senttejä on tulossa. Hmpf!
Kukas se nyt onkaan perheen pienin? Se jolle ostetaan tarjouksesta muumimuki ja Angry Birds-pussilakanasetti.

Muinaisina aikoina oli tapana todeta rippikoulun käyneestä, että lupa seurusteluun on saatu eli "rippikoulu on käyty ja rokotettu". No koulut kävi poika, mutta rokotusten kohdalla sijaiskärsijiksi joutuivat Lenni ja Iiro.

Piikit tuikattiin eilen löysään niskanahkaan. Ei siis kannikkaan niin kuin ennen vanhaan. Ensimmäinen piikki oli ns. neloisrokote eli se on penikkatautia, tarttuvaa maksatulehdusta, parvoripulia ja kennelyskää vastaan. Toinen piikki on raivotautia vastaan. Ilmankos koirat ei paisko ovia! Saiskohan sellasen rokotteen myös murkkuikäiselle?


Täältä  me tullaan isot pojat! 

Hei hetkonen...!

supisupisupi....

Ootkos mami huomannut, että laumaan on tullut yksi tyttö?







1 kommentti:

  1. Sihteeri: Raivotautirokotus murkkuikäiselle ihmislapselle olisikin loistava ajatus. Samoin rokotus unitautia vastaan.

    Ja samaa mieltä olen siitä, että outoa on jäädä perheen pätkäksi. Vieläkin muistan, vaikka vuosia on kulunut jo sen verran, että ensimmäinen lapsenlapsikin hurautti vauhdilla ohi jo viime vuonna.

    Komeita poikia ovat Lenni ja Iiro, ja varmasti osaavat nauttia perhepiirin laajentumisesta.

    VastaaPoista