sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Kesätöitä

Lenni ja Iiro kasvavat kohisten ainakin jos on uskomista mainosten lupauksiin. Koirakamut keksivät nimittäin käydä syömässä mökillä kukkapenkkiin heitetyt kanankakka&merilevärakeet. Nyt sitten vain odotellaan milloin talossa on kaksi suursnautseria.

Myyränkolot on myös tarkistettava. Ja kaikki rikkaruohot syötävä, mitä mami heittää pois kukkapenkistä. Ja vähän sammalta ja multaa myös. Sillä seurauksella, että Iiro oksensi viisi kertaa. Kolme kertaa matolle. Bingo! Miten osuikaan...?
Juuri kun on vieraat tulossa.

Kun on kauheasti urakoinut ensin pihalla, niin sitten täytyy pitää huolta, että perheenpää pysyy päiväunilla sohvalla eikä tipu lattialle. Erittäin tärkeä homma.

Lenni on perustanut grillaukseen ja kalansavustukseen erikoistuneen laadunvalvontaosaston ja nimittänyt itse itsensä osaston ylimmäksi johtajaksi ja savukalan Päämaistajaksi. Myös muut maisteluhommat suoritetaan tinkimättömällä ammattitaidolla ja asenteella.2 kommenttia:

 1. Justiinkin kanankakka olisi niin makoisaa, mutta meidän äippäriiviö hautaa sen, eikä me saada kaivaa kukkapenkissä.

  Työntäyteinen loma teillä, Lenni ja Iiro, muistakaa kuitenkin lakisääteiset tauot ja ruoka-ajat. Grillivahdin (ja letunpaistoesimaistajan) homma on kuitenkin niin tärkeä, että taukoa voi vähän siirtää.
  Uitteko te, pojat? Ja tuletteko Mikkelin näyttelyyn? Minä tulen, Jiri ei.

  VastaaPoista
 2. Moikka Aatu! Ei me olla tulossa nyt mihinkään näyttelyyn. Karvankasvatus on vähän vaiheessa. Iirolla on tarkoitus alkaa rullata syksyllä, joten voi olla että seur näyttely on hyvinkin pitkän ajan päästä.
  Iiro on tykännyt aina vähän kahlata mutta Lenniä ei veteen saa millään. Ei olla tosin hirveästi yritettykään, kun harmittaa ottaa veneeseen tai sohvalle märkiä ja usein vielä roskaisia koiria.

  VastaaPoista