lauantai 12. maaliskuuta 2016

Voihan patti!

Kuningas Lenni ei ole enää ihan nuori poika. Ikää herralla on jo 10 vuotta ja 5 kuukautta. Ikä ei näy päälle päin; valjaita päälle puettaessa herra pakittelee ja "vikuroi" leikkien kuin nuoret pennut. Muutenkin kun puhutaan uloslähtemisestä, Lenni alkaa säntäillä edes takaisin ja pomppii innosta.

Mutta Lennin lempinojatuoli on pysynyt viime aikoina tyhjänä. Jonkun kerran emäntä on huomannut vanhan herran tuijottavan tuoliaan kaihoisasti ja nostanut Lenniäisen omalle valtaistuimelleen. Hyppääminen korkealle tuolille ei enää onnistu. Lenni-reppana joutuu siis tyytymään mattoon ja nukkuu olohuoneessa ollessaan pöydän alla. Makuuhuoneessa koiruleilla on kisa siitä, että kumpi pääsee "patteripaikalle". Toinen koirien pedeistä on nimittäin lämpimän patterin vieressä ja siitä on tullut Lennin lempipaikka. Ehkä vanhoja luita kolottaa oikeasti.

Muitakin huolia on ilmaantunut. Lennin niskassa, vähän lavan yläpuolella on kova patti. Joulukuussa käytiin näyttämässä sitä sitä eka kertaa eläinlääkärille. Ohjeeksi tuli vain seurata pattia ja varata uusi aika lääkärille, jos patti kasvaa. Patti ei ole kasvanut, mutta tullut jotenkin kovemmaksi ja lähemmäksi ihon pintaa, joten leikkausaika on varattu maanantaiksi. Viime viikolla otetaan leikkausta varten verikokeet. Niissä näkyi muutoksia maksa-arvoissa. Ennen leikkausta on tarkoitus tutkia myös maksa. Toivotaan, että kaikki menee hyvin. Pitäkäähän peukkuja!




2 kommenttia:

  1. Voi, Lenni! Pidetään peukkuja ja etutassuja, että apu löytyisi ja saisit elää hyvää vanhan herran elämää.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Aatu & kumppanit! Kaikki tuki on nyt tarpeen!

    VastaaPoista