maanantai 22. elokuuta 2016

Terveystiedote

Lenni voi jo hyvin. Viikko on mennyt siitä, kun Lenni-poloinen kiikutettiin yöllä eläinlääkäriin hurjan suolistotulehduksen vuoksi. Antibiootteja täytyy vielä syödä muutaman päivän ajan ja ruokavalio on vielä toipilaalla tarkasti mietitty, mutta muuten Ukkeli Pukkeli on jo normaali. Ihan pitää pukittaa kun ollaan lähdössä ulos. Se on hyvä merkki se. Lenni on terve, jos se alkaa riekkua ulos lähdettäessä. Muuten se on itse rauhallisuus. Iiro taas - niin no, tietäähän sen. Iiro ei ole sekuntiakaan paikallaan vaan yrittää syödä nenän, jos kumartuu laittamaan kengännauhoja kiinni, juoksee ympyrää eteisessä ja estää tehokkaasti kaikkia muita pääsemästä ulos.


Viikonloppuna koirulit pääsivät taas laivakoiriksi. Perheenpää vei emännän ja koirat ulos syömään. Stressaaja keitteli perunoita veneessä, perheenpää grillasi saaressa ja nälkäiset ruikutti rannalla. Juuri kun ruoka valmistui, alkoi sataa. Ukkosrintama oli hiipinyt lähelle huomaamatta. No, ei onneksi ollut kovin pitkä eikä raju kuuro. 


 
 
 


Illalla tultiin mökkirantaan auringonlaskun aikaan. Sauna lämpiämään heti ja emäntä koirien kanssa iltalenkille sillä välin.


Olipa tunnelmallista saunoa pimeässä ja lämpimässä illassa. Uimaan mentäessä ainoa valonlähde oli täysikuun himmeä valo. Vesi oli mustaa ja kylmää, maisema ympärillä mustaa ja äänetöntä. Uskomattoman hieno hetki. Saunan kiukaan alla kotoinen tulen rätinä ja loimotus. Kuumat löylyt ja taas ulos pimeyteen uimaan. Oi, onnea! Todellista vastapainoa arjen kiireelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti