tiistai 12. elokuuta 2014

Onnellinen stressaaja

Japadapaduu! Lenkit on tehty viime päivinä melkein tanssiaskelin, sillä kun sydän laulaa, niin jalat vievät.
Stressaajalla on Maailman Vastustamattomimmat koirat. Ehkei ihan Voittajia sentään, ellei Kotipihan Voittaja -titteliä lasketa, mutta taatusti excellenttejä elikoita. Ja stressaaja niin rrrrrrrakastaaa niitä, omia pikkuisia partanaamojaan.
Maailman Voittajassa siis käytiin ja hyvillä mielin tultiin kotiin. Ensinnäkin stressaaja ja auto säilyivät reissussa ehjinä. Malja sille!
Ehdittiin myös ajoissa paikalle ja saatiin koiruuksille tehtyä vielä viime hetken silaus ennen kehään menoa. Skål!
Varsinainen ihme oli se, että Iiro-ipana, joka jokaikisessä näyttelyharjoituksessa heittäytyi kumikanamaiseksi lötköpötköksi, oli kehässä kuin Koirarodut-kirjasta napattuna, upeasti ja jämäkkänä, kuin ihkaoikea snautseri. Wau! Prosit!


Ja ne arvostelut! Sydämet pyörivät silmissä kuin hedelmäpelin kuviot... Oi!
Iiron paperissa lukee näin: "Excellent type. Excellent size and proportions. Very nice head. Ears could be better. Could be better angulated in front. Very good movement. Excellent coat texture and colour."
Tuloksena siis valioluokassa erinomainen. Kippis!

Lennin todistus on hyvää kasin tasoa, tai melkein ysin. "Very good in type. Needs bit more body. Excellent in expression. Ears a bit wide. Sufficient forechest. Strong, level top line. Good tailset. Love the colour. Very good mover. " Niin siinä lukee. Eiköhän oteta sille...

Onnesta humaltunut stressaaja hoilottaa hei me lennetään kattoon, ei nähdä enää mitään...
...olen onnnneelllinneeeen!


1 kommentti:

  1. Kyllä nyt kelpaa silitellä niitä karkeakarvaisia stressileluja. Onnittelut siis! Ja stressit iironkäkkärään tai Iiron kikkaraan, ihan miten vaan.

    VastaaPoista