lauantai 30. elokuuta 2014

Mindfulnessia

Voi tättärää tätä päätä! Kun mielessä pyörii vain yksi ajatus, jatkuvasti, loputtomasti ja kenties ikuisesti, eikä se anna rauhaa, niin lienee mindfulnessin paikka. Jos stressaaja olisi mies, niin lukijat saattaisivat tehdä nopeita johtopäätöksiä. Niinpä niin, miehet ajattelevat vain sitä yhtä. ;-)
Kuulemma.

Mutta mikä saa naisen samaan tilaan? Ei siis ajattelemaan vain "sitä yhtä" vaan pääkopan, ajatukset ja samalla myös sisuskalut totaalijumiin. Siis pohtimaan ja pyörittelemään samaa (ikävää) asiaa loputtomiin. Pakkomielle, fiksaatio vai hulluus? Selvää on, ettei moisesta voi seurata mitään hyvää. Yhteen asiaan takertuminen ei johda mihinkään, sen pohtiminen aiheuttaa pelkästään päänsärkyä ja pahaa mieltä. Silloin se pitäisi älytä lopettaa. Stressaaja kannattaa ehdottomasti totaalista pääkopan tyhjentämistä. Tavoitteeksi on siis otettava mindfulnessin sijasta mind-emptiness!

Ja millähän siihen euforiseen tilaan pääsisi? Ollapa koira. Tähän pääkoppaan ei huolet mahdu.Onneksi horoskooppi sentään lupaa parempaa. Jes! (Ja niihin voi tunnetusti luottaa.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti