lauantai 13. joulukuuta 2014

Rakkautta ilmassa

Iiro on rakastunut.
Ei kuitenkaan lähistöllä viliseviin kaikenkarvaisiin tyttökoiriin, vaan perheenpään villasukkaan.
Onhan ne maailman parhaat, mummun tekemät. <3
Turha on kuitenkin väittää, että koirat ovat värisokeita. Iiron rakastama villasukka on tietenkin harmaa. Iiro tietää, että vihreät ja punaiset villasukat ovat vääränrotuisia eikä mustiakaan kannata vilkuilla. Ne saattaa olla Lennin.

Rakkauden kohdetta on tietenkin seurattava maan ääriin saakka, eli tässä tapauksessa olohuoneen sohvalta keittiöön, jääkaapilta makkariin, makkarista vessan ovelle jne. Rakkautta osoitetaan suurella hellyydellä; kuonon tökkimisellä pohkeisiin, kevyesti tassulla mätkimällä ja oi ihanuutta - kirputtamisella. Ja koska Iiro on mies, niin pitäähän sitä tietenkin koettaa könytä villasukan selkään, mistä perheenpää ei laisinkaan ilahdu. Sen sijaan villasukan oikea omistaja yrittää kiusaantuneena ravistella liian kuumana käyvän Iiron irti jalastaan, toistuvasti. Mutta Iiro on ei lakkaa yrittämästä. Luottaa siihen, että naisen (tai siis villasukan) saa väsyttämällä omakseen.

Se ei vielä ole selvinnyt, että onko Iiron rakkaus neiti Vasen vai neiti Oikea. Vai luuleekohan Iiro deittailevansa kaksosten kanssa? Aika hurmuri!2 kommenttia:

  1. Voi sinua Iiro. Oletkos yhtään ajatellut, minkä näköisiä ja tapaisia pentuja tästä kuumasta suhteesta syntyisi? Ja kuka ne hoitaisi? Villasukasta tuskin olisi pentuja ojennuksessa pitämään. Ja saattaisi se sukkamehu olla vähän laihaa ravintoa lapsukaisille.

    VastaaPoista
  2. Minä vähän luulen, että Iiron äiti on ollut lankakerä, koska Iirosta on tullut lapanen... Joten kai sukka ja lapanen voi mennä naimisiin? 😂

    VastaaPoista