sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Viikonlopun hulinaa

Olipas jälleen vauhdikas viikonloppu. Aika menee kuin siivillä arkenakin, mutta viikonloppuna se tuntuu menevän vielä tuplanopeudella.

Perjantaina meillä kävi blogi-kaveri Jiri. Tehtiin Jirille näyttelytrimmi ensi viikonlopun Turun näyttelyä varten. Hieno poika se Jiri. Onnea kehiin!


Lauantaina kävi perheenpään entinen työkaveri perheensä kanssa. Iirolla oli kädet (tassut) täynnä töitä, sillä perheen pientä poikaa piti vahtia ihan urakalla. Ettei se vaan vie Iiron lempileluja tai puruluita. Illalla tehtiin sitten piiitkä lenkki.

Tänään sunnuntaina onkin sitten vietetty oikein juhlapäivää. Iiro täyttää tänään 7 vuotta. Iiro on iso poika. Kauheasti on kamut onnitelleet jossain ihmeen vasebuukissa. Käsittämätöntä, mutta Iiron synttärikuvalla on tähän mennessä jo 185 tykkääjää ja lisää tulee. Iiron syntymäpäivän täytyy siis olla vallan Tapaus, koskapa se on huomioitu ihan valtakunnan mediassakin.

Synttärisankari juhlii hyvin vaatimattomasti. Ei lahjoja, sillä lahjoihin varatut rahat on pyydetty lahjoittamaan hyväntekeväisyyteen päättömien vinkulelujen teho-osaston perustamiseksi. Yhtään lahjoitusta ei kumma kyllä ole tullut. Herkkuja on sentään illalla tiedossa. Kanan filettä, ai jai! Nam!

Yritän olla mahdollisimman arvokkaan näköinen. Tässä vain nojailen ja mietiskelen.



1 kommentti:

  1. Onnittelut Iirolle! Vinkulelu olisi tuotu, jos oltais tiedetty. Koetetaan muistaa ensi kerralla.
    Jiri joukkoineen kiittää trimmistä. Aatulla oli paljon haistelemista, kun tultiin kotiin. Lentävät karvat on saatu kuriin.

    VastaaPoista