keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Värisekoilua

Onko värillä väliä? On.

Kesällä blogissakin pitää olla vihreää, sillä luonto on vihreää. Niinpä värikokeiluja on tehty ja tehdään jatkuvasti. Pahoittelemme värisekoilua, mutta joku ei taas osaa päättää, haluaako pinkit otsikot vai oranssit...

Koiran pitää olla musta-hopea tai harmaa eli pippuri-suola.

Lakritsi on mustaa. Punaista lakritsia ei ole olemassa tai se ei ole oikeaa lakua. Valituksen paikka! Niitä ei tarvitse tunkea sinne muitten lakujen sekaan. Vesilintujen ruokavalioonkaan ne eivät luultavasti sovi, joten jääkööt nakkelematta. Tai oikeastaan ne voi lahjoittaa perheenpäälle, niin kuin kaikki muutkin pahat karkit. Sille kelpaa kaikki.

Jäätelö on valkoista ja siinä on tikrun raidat. Ainoa oikea jäätelö!

Naama on punainen ja auringon polttama.
Toiveajattelua.
Oikeasti huulet ovat siniset kun palelee koko ajan, kuten lapsena kun tuli polskittua järvessä liian kauan. Surkea kesäsää.

Juniori on valkotäplikäs. Kaatui poloinen pyörällä (ajoi tietysti ilman käsiä ja näpelöi kännykkää) ja on nyt paikattu ainakin 5 siteellä.

Ruusut ovat ruskeita ja päätyvät pikkuhiljaa kompostiin. Ylioppilasjuhlat ovat enää vain muisto. Siitäpä tuli mieleen, että koiruudet olivat oikein edustavia juhlassa. Edes Iiro ei haukkunut vaan istuskeli muina miehinä juniorin sängyllä...(!). Ehkä ihmetteli, että mistä näitä ihmisiä oikein riittää. Lenni kiersi kerjäämässä rapsutuksia. Kerrankin rapsuttajia oli tarpeeksi. Lennin mielestä noin kuusikymmentä rapsuttajaa on oikein sopiva määrä kuninkaalliselle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti