lauantai 9. heinäkuuta 2016

Päiväkirjamerkintöjä, osa 2

Tiistai 5.7.
Selvästi hyvä päivä. Aamulla kuntosalilla spinning-tunnilla Futarin ja hänen kylkimyyrynsä kanssa.
Hiki irtosi ja takapuoli hellänä. Tästä kuntoilemattomuuden suosta noustaan vielä!
Päivällä juostu hoitamassa asioita, joita ei työpäivinä ehdi hoitaa. Passikuvat haettu ja passi tilattu. Jonottaa täytyi poliisilaitoksella ja keljutti, kun vanha passi oli unohtunut kotiin. Virkailija sanoi, että ajokortti ei yksin riitä, tarvitaan kaksi muutakin korttia. Ja niitähän löytyi! Lompakossa ei muuta olekaan kuin erilaisia kortteja! (Miten niin Mustin ja Mirrin kanta-asiakaskortti ei kelpaa?)
Joululahjaksi saatu lahjakortti tuli viimein käytettyä. Tosin se oli ehtinyt mennä umpeen kesäkuun lopussa, mutta vielä se kelpasi.
Ruoanlaittoa, kahvittelua.
Etätehtävistä kaksi valmistui illan aikana. Enää kolme jäljellä. Jee! Ai niin, lopputyön johdantoluku täytyy myös raapustella loman aikana.
Sadetta, sadetta... Iltalenkki tarvottiin pururadalla. Kuin uitettuja koiria, kaikki kolme.

Keskiviikkona 6.7.
Ihana hidas aamu! Heräilyä 9 aikoihin, perheenpää käytti koirat aamulenkillä ja stressaaja nautti aamukaffeet sillä aikaa. Aika luksusta!
Uusi sohva- ja sänkymyymälä tsekattu. Ei aiheuttanut toimenpiteitä.
Ruokakaupassa.
Ruoanlaittoa. Hm, taas! Yllättävän paljon menee aikaa kyökin puolella. Avustajana Iiro.
Iltapäiväkahvittelun jälkeen taas etätehtävien työstämistä. Tehtävä nro 3 valmistui. Avustajana Iiro.
Sitten rangelle! Ämpärillinen palloja huiskittu pellolle onnistuneesti tai vähemmän onnistuneesti. Treeniä tarvitaan selvästi lisää.
Iltalenkillä Lenni ja Iiro. Eikä edes kastuttu. Loistavia ohituksia tuli useampia. Olisiko niin, että remmirähjä Iiro olisi jotain oppinut?

Torstai 7.7.
Golf-opetusta aamupäivällä. Iltapäivällä kierros perheenpään kanssa. Ei vieläkään tasoituskierrosta näköpiirissä, huokaus. Täytyy kuitenkin olla iloinen muutamista tosi komeista lyönneistä! Hitsi vieköön, täältä tullaan!
Loputkin etätehtävät valmistui. Jeeeee! No jaa, vielä oikoluku ja viimeistely, mutta asiat on jo paperilla.

Perjantai 8.7. (ja lauantai siinä samalla...)
Kauppareissu ja pakkausta. Mökille suuntaa hän. Siis he. Koko konkkaronkka ja revohka: perheenpää, mummi, hujoppi ja hujopin kaveri JP sekä tietenkin ressaaja ja sessu nassikkaiset. Auto oli täpösen täynnä, koirat matkusti sylissä mutta niin vaan perille päästiin.

Saunomista ja uimista sekä syömistä. Parasta kesäpuuhaa.

Yöllä aitassa alkoi säpinä. Ampiainen oli päässyt oven raosta pujahtamaan sisälle. Molemmat koirat pelkäsivät pörinää ja piiloutuivat sängyn alle. Perheenpää alkoi metsästää ampiaista kärpäslätkällä ja huiski umpimähkään sinne tänne osuen ilmeisesti lopulta myös pörisijään. Ainakin ääni vaimeni. Jossain välissä pörisijä oli kai tuikannut piikkinsä Lennin takajalkaan, sillä lauantaina huomattiin, että oikea takajalka oli hieman turvoksissa ja kuumotti. Pistokohtaan ilmeisesti sattui yöllä aika kipeästi, sillä pitkin yötä Lenni kolisteli pitkin aittaa ja vaihtoi asentoa tiuhaan. Koko yön se reppana piileskeli nurkissa eikä tullut omalle pedilleen ennen kuin aamulla. Jalka on edelleen turvoksissa mutta ei näytä onneksi aristavan. Lohdutukseksi Lenni on saanut savulohta.

Unen puutteen aiheuttama adrenaliinipiikki sai aikaan sen, että saunakamari ja saunan kuisti on putsplank.


1 kommentti:

  1. Typerä sovellus ei anna lisätä kuvatekstejä - pöh!
    Ylimmät kuvat kertovat Iiron kesäpäivän vietosta, myyräjahdista.
    Eikä kerro. Iiro ei ymmärrä myyristä yhtään mitään. Varmaan vaan pussaa, jos sattuu näkemään.
    Alimmassa kuvassa Lenni kysyy, että onko pakko lähteä lenkille jos ei taho. Jalkaan sattuu ja savulohta jäi vielä jääkaappiin.

    VastaaPoista